Oprichting vereniging een feit.

Enige tijd geleden ontsprong er in mijn hoofd een idee voor een vernieuwde samenwerking tussen zelfstandige professionals in de zorg. Verschillende redenen lagen hieraan te grondslag, waaronder ontevredenheid over de huidige manier van zaken en vernieuwde wetgeving.

Het moest in mijn ogen anders kunnen; goedkoper, transparanter, en individueler. Zonder tussenkomst van partijen die hun zakken vullen met zorggeld, zonder tussenkomst van partijen die de kwaliteit niet kunnen garanderen, zonder tussenkomst van partijen die bepalingen voor mij opstellen waar ik niet achter kan staan of geen invloed op uit kan oefenen.

Gewoon goede zorg zonder strijkstok! Individuele zorgverlening en professioneel ondernemerschap vanuit een samenwerkingscollectief zonder tussenkomst. Dat was mijn doel.

Na het uitwerken van het idee, het bepalen van de rechtsvorm, het maken van een website, het aanstellen van een bestuur, het schrijven van statuten en reglementen, het voeren van meerdere bestuursvergaderingen, en het inschrijven bij de kamer van koophandel, is het dan eindelijk zover, de officiĆ«le oprichting van de vereniging Netwerk zzp’ers in de zorg is een feit!

Trots op het eindresultaat en gemotiveerd voor de toekomst, zullen wij hard blijven werken aan het succes dat wij voor ogen hebben voor deze vereniging. Op deze website vind u verdere informatie omtrent de vereniging Netwerk zzp’ers in de zorg. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Namens het voltallige bestuur,
Gaby de Jong (voorzitter)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *