Lid Geralda de Ouden

Geralda den Ouden
info@passievoorzorgleerdam.nl

Mijn naam is Geralda den Ouden (1979) en ik ben woonachtig in Leerdam.

In september 2009 ben ik de opleiding verzorgende i.g. gestart en ik heb in juni 2012 mijn diploma behaald. Sindsdien ben ik werkzaam in de zorg en heb ik zowel ervaring intramuraal (Somatische afdeling, Psychogeriatrie, Revalidatie, NAH & Hospice) en extramuraal (Thuiszorg).

Mijn visie

Mijn werk geeft mij voldoening omdat ik veel kan betekenen voor de mensen waarvoor ik zorg. Mensen zijn afhankelijk en hebben zorg en begeleiding nodig. De vraag naar zorg is groot en ik geef zowel aan ouderen als jongeren zorg.

Benadering

Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk te weten over iemand en zijn of haar achtergrond (levensloop), dan pas kan ik de zorg en begeleiding bieden door iemand op de juiste manier te benaderen.

Ervaring heeft mij geleerd dat een positieve benadering met enige humor zeer goed kan werken tijdens het verlenen van zorg.

Tot slot

Ik hoop dat u een duidelijk beeld heeft gekregen over mij en mijn visie over de zorg. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Geralda den Ouden
Passie voor Zorg Leerdam