Lid Esther van Genderen

Esther van Genderen
esthernet-zorg@outlook.com
Mijn naam is Esther van Genderen, geboren op 19 november 1975 en woonachtig in Lexmond.
In 2015 ben ik gestart met de opleiding verpleegkundige niveau 4, deze heb ik in 2017 afgerond.
Tijdens en na mijn opleiding als verpleegkundige ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg, revalidatie, verpleeghuiszorg, ELV, hospice.
Vanaf begin 2019 heb ik besloten om als Zelfstandig Zorg Professional ( ZZP er ) verder te gaan bij EN-ZORG. Als ZZP-er bied ik sindsdien verzorging en verpleging, coaching en begeleiding en ondersteuning aan in de:
– Intramurale en extramurale zorg
– Hospice
– ELV
– Coaching en begeleiding in de thuiszorg,
– Het begeleiden bij Hoarding ( Verzamelstoornis )
– Het begeleiden van mensen met psychosociale problematiek
– Het begeleiden van mensen met psychiatrische achtergronden
– Het begeleiden bij opvoeden en verzorgen van kinderen
   (ADHD, ADD, autisme, KOPP kinderen)
– Het begeleiden van ouderen
– Het begeleiden van mensen bij dementie
Mijn visie:
De mens achter de client zien en je echt in die persoon verplaatsen.
Mensen willen graag gezien en gehoord worden en hun leven zoveel mogelijk voortzetten zoals zij dat gewend waren, ook als zij ouder worden, wat gaan mankeren en zorg nodig hebben en meer dan voorheen aangewezen zijn op ondersteuning van anderen.