Lid Ada Snijder

Ada Snijder
Hallo, ik zal me even voorstellen.
Ik ben Ada Snijder, 54 jaar en woonachtig met partner in Veldhoven. Ik heb 4 kinderen die allemaal uit huis zijn. De jongste zoon heeft PDD-NOS en woont begeleid bij IVA in Eindhoven.
Ik ben in 1984 begonnen met de opleiding MBO-vz in Rotterdam. Daar heb ik stage gelopen bij lichamelijk gehandicapten. Na 4 jaar daar gewerkt te hebben zocht ik meer uitdaging en ben bij verstandelijk gehandicapten gaan werken in Dordrecht. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en ben me daarna gaan specialiseren in de autisme zorg. Ik heb daar ook een opleiding voor gedaan bij AXON.
In 1999 opleiding supportmedewerker op de hogeschool in Utrecht afgerond. Hier kwam onder meer aan de orde: oriëntatie en beeldvorming, levensloopbegeleiding, professioneel handelen wb methodieken en organisaties. Ik heb samen met 2 andere mensen in 2009 een woonvoorziening voor 24 mensen met NAH opgezet in Rotterdam. Hier heb ik ook ontzettend veel van geleerd.
Vanaf 2013 ben ik als zzp-er gaan werken bij de doelgroepen:
NAH, LVG, EMB, Cliënten in het autisme spectrum, GGZ (opname) klinieken, Kind en Jeugd
In 2019 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. In september ga ik starten met de opleiding management in de zorg.
Tevens ben ik aangesloten bij vereniging “Netwerk zzp’ers in de zorg. Deze informele vereniging verbind de individuele zorgprofessional op gebieden van intervisie, scholing en acquisitie. De vereniging bemiddeld op geen enkele wijze tussen de partijen. Wij proberen het vak van de zelfstandige zorgverlener te promoten. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.netwerkzzpersindezorg.nl, dit is zowel voor de zorgverlener en zorginstelling.
Groetjes Ada Snijder