Lid Gaby de Jong

Gaby de Jong
(voorzitter van onze vereniging)
info@zotrots.nl

Mijn naam is Gaby de Jong, 45 jaar jong, en ik woon in het Limburgse Leveroy. Ik ben begeleider in de (gehandicapten) zorg. Ik ben werkzaam in de zorg sinds 2009 en ik heb mijn diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4 behaald in 2012. Ik werk als zelfstandig zorgverlener sinds 2015 onder de naam ZoTrots zorgonderneming. Inmiddels heb ik in de loop der jaren, zowel in loondienst en als zelfstandig zorgverlener, een brede ervaring mogen opbouwen en veel kennis kunnen opdoen.

Voor meer informatie rondom mijn eigen zorgonderneming kijkt u op: www.zotrots.nl. Bent u zorgvrager (of zorginstelling) en wilt u meer weten over mijn zorgverlening, neem dan gerust contact met mij op via gabydejong@live.nl of 06-22445074

Tevens ben ik voorzitter en oprichter van de vereniging “Netwerk zzp’ers in de zorg”. Deze informele vereniging heeft tot doel de individuele zorgprofessionals te verbinden op gebieden als intervisie, scholing en acquisitie. De vereniging bemiddeld op geen enkele wijze tussen partijen. Wel proberen we het mooie vak van zelfstandig zorgverlener te promoten, te verklaren, en zo nodig te verdedigen. Ook vergewissen wij ons van onderlinge vervanging bij ziekte. En profiteren we van onder andere collectieve kennis en (juridische) adviezen. Aan het einde van elk boekjaar doneert de vereniging een groot deel van haar lidmaatschap gelden aan een goed doel in de zorg. Op deze manier willen wij graag iets moois terug geven aan de zorg.

Voor meer informatie rondom de vereniging kunt u terecht op www.netwerkzzpersindezorg.nl. Bent u een zorgvrager (of zorg instelling) en wilt u meer weten over de vereniging en haar leden? Neem dan gerust contact met ons op via info@netwerkzzpersindezorg.nl

Met vriendelijke groet,
Gaby de Jong