Lid Frank Maagd

Frank Maagd
frankmaagd@msn.com

Mijn naam is Frank Maagd (28-10-58). Ik heb 38 jaar geleden mijn HBO diploma differentiatie Inrichtingswerk behaald op de Jelburg, Een soort Sociale Academie. Ik heb eerst 8 jaar een bedrijf gehad met 7 ijskarren met een aantal verkooppunten in het Gooi en een marktonderzoeksbureau met 150 freelance medewerkers.

Met het geld wat ik daarmee verdiend heb, heb ik zelf mijn uitzending naar Brazilië bekostigd. Ik heb 3,5 jaar ontwikkelingswerk gedaan via het Centraal Missie Commissariaat bij een coöperatie voor kleine boeren in Brazilië, waarna ik in 3,5 jaar een bananenplantage heb opgezet met 5000 bananenbomen en enkele honderden kokosbomen en andere fruitbomen.

Daarnaast heb ik enkele honderdduizenden stekken van fruitbomen geproduceerd voor verschillende projecten. Sinds 1998 werk ik met name in de zorg, 6 jaar in vaste dienst bij instellingen voor mensen met een geestelijke beperking en gedragsproblemen en 4 jaar als uitzendkracht. Sinds 2014 werk ik als ZZP’er met name met dezelfde doelgroep en in mindere mate in GGZ-instellingen.