Lid Frank Gerbers

Frank Gerbers
f.gerbers@outlook.com

Ik ben Frank Gerbers en lid van het Netwerk zzp’ers in de zorg. Nadat ik vanaf mijn 15de in de keuken heb gestaan, ben ik in 2007 de zorg in gegaan. Na in 2011 de opleiding HBO Sociaal Pedagogiek afgerond te hebben, heb ik veelal in de gehandicaptenzorg gewerkt. Als begeleider, sociotherapeut en dagbesteding, maar ook als leidinggevende. Eenmaal in aanraking gekomen met zzp’ers in de zorg, heb ik in 2018 de overstap gemaakt om als ondernemer in de zorg te gaan werken. Dit bevalt mij erg goed en geeft mij meer voldoening dan een vaste baas en baan. Naast het werken ‘op de vloer’, train en coach ik zzp’ers die hun HKZ certificaat willen behalen.

Omdat ik vanaf 2019 zelf dit certificaat heb en van daaruit werk  met de visie dat kwaliteit en kunde altijd te verbeteren zijn, zit ik tevens in een groep met zorgprofessionals, waarmee we landelijk een slag willen slaan ten aanzien van het profileren en kwalificeren van deugdelijke zzp’ers in de zorg. Nieuwsgierig naar mij? Kijk op www.frankgerbers.nl wie ik ben en wat ik allemaal doe.

In de huidige maatschappelijke vorming wordt de zzp’er soms een wat ondergeschoven karakter toe bedeeld. Profilerend als individuele zorgprofessional en eigenzinnig gerijd, werken zij vaak op eigen drijfveren en motivatie. In het tegenwoordige politieke landschap gaan de nodige geruchten over zzp’ers en wil men dit mooie ambacht normaliseren. Middels het lidmaatschap van ons Netwerk zzp’ers in de zorg, hoop ik sterker te staan als zzp’er en kennis en visie over te dragen zoals een degelijke zorgprofessional dat betaamt. Binnen het Netwerk zit ik in de commissie media en PR.

Voor meer informatie rondom de vereniging kunt u terecht op www.netwerkzzpersindezorg.nl Bent u een zorgvrager (of zorg instelling) en wilt u meer weten over de vereniging en haar leden? Neem dan gerust contact met ons op via info@netwerkzzpersindezorg.nl

Met vriendelijke groeten,
Frank Gerbers